Cadwork România „exportă” softul de proiectare a structurilor de lemn: curs pentru studenții din Moldova

0
564

Soft-ul Cadwork este una dintre cele mai bune soluții în ceea ce privește conceperea și detalierea structurilor din lemn, fie că vorbim de structuri timber framing, structuri cross laminated timber, structuri din lemn masiv sau chiar a mobilierului din lemn. Tot mai mulți studenți sunt preocupați să studieze programul, iar cei de la Cadwork România l-au dus chiar și peste graniță, în Republica Moldova.

Astfel, în baza Acordului de colaborare încheiat între Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi și CADWORK ROMÂNIA, România, reprezentate de către decanul, conf. univ., dr. Sergiu DÎNTU, și, respectiv, ing. Emil BACIU, au fost realizate o serie de instruiri în cea mai nouă versiune a Cadwork Timber Package. Au participat 12 studenți de la Departamentul Design Industrial și de Produs, Universitatea Tehnică a Moldovei și alți 12 – de la Facultatea de Design de Mobilier și Inginerie a Lemnului, Universitatea „Transilvania” din Brașov, România. Noua versiune nu conține nicio limitare a programului privind comutarea modului de înțelegere a unei game complete și flexibile de module de proiectare și producție, acoperind toate domeniile de aplicare a construcțiilor din lemn (cherestea în masă, structură, acoperișuri, scări, sisteme de construcție, inginerie, beton și metal, renovare etc.), precum și informația necesară pentru utilizarea programului Cadwork.

„Cadwork Training s-a desfășurat sub patronajul reprezentanților celor două universități: conf. univ., dr. Valeriu PODBORSCHI, șef Departament Design Industrial și de Produs, FIMIT, UTM, și prof. univ., dr. Alin OLARESCU, decanul Facultății Design de Mobilier și Inginerie a Lemnului, Universitatea „Transilvania” din Brașov. Activitățile au fost organizate pe echipe, exercițiile practice stimulând interesul și înțelegerea profundă a utilizării programului Cadwork”, a declarat, pentru forestmania.ro, ing. Emil Baciu, CEO Cadwork România.

Sursa: Cadwork

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.