DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

26.1 C
București
20.2 C
Sibiu
21.1 C
Suceava
21.6 C
Covasna
21.4 C
Piatra Neamț
17.4 C
Braşov
21.6 C
Bistrița
24.8 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iulie 19, 2024

Cel mai mare grup de fabrici de prelucrare a lemnului din Marea Britanie, cumpărat de austrieci

Recomandate

Compania austriacă Binderholz devine cel mai mare grup din Europa pe segmentul producției de cherestea și al industriei de prelucrare a lemnului după ce a achiziționat firma britanică BSW Timber.

BSW Timber este cel mai mare grup de fabrici de cherestea din Marea Britanie în 2021, cu o cifră de afaceri de aproximativ 700 de milioane de lire sterline și o capacitate de producție de peste 1,2 milioane de m3 de cherestea pe an.

În 2022, Binderholz va deveni cel mai mare grup din Europa pe segmentul fabricilor de cherestea și al industriei de prelucrare a lemnului masiv, cu o cifră de afaceri anuală cumulată de 2,6 miliarde EUR și aproximativ 5.000 de angajați. Brandul BSW va fi păstrat după integrarea în Binderholz Group, iar actualul management va continua să conducă compania.

„Cu un accent puternic pe durabilitate, Binderholz și BSW urmăresc o filozofie corporativă de perspectivă și, în același timp, de tradiție. Achiziționarea BSW este o componentă esențială a strategiei noastre de extindere și durabilitate pe termen lung”, a declarat Reinhard Binder, proprietar și CEO al Binderholz.

„Acest pas întărește poziționarea Binderholz pe piața britanică, o piață care se caracterizează printr-o cerere mare pentru cherestea, lemn masiv, lemn pentru construcții și produse de bricolaj”, a mai spus el.

Binderholz este unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial pe zona de cherestea, CLT, grinzi Glulam, panouri din lemn masiv, paleți, peleți etc. Afacerea a demonstrat o creștere solidă, consistentă, activând acum în Austria, Germania, Finlanda și SUA.

Sursa: Buildersmerchantsnews.co.uk

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi