DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

30.3 C
București
27.3 C
Sibiu
18.9 C
Suceava
19.7 C
Covasna
19.2 C
Piatra Neamț
23.8 C
Braşov
20.5 C
Bistrița
25.7 C
Râmnicu Vâlcea
duminică, septembrie 24, 2023

Centrul de Inovare în Prelucrarea Lemnului din Lunca Ilvei, premiu de excelență la Gala Topul Firmelor 2022

Recomandate

Centrul de Cercetare și Inovare în Prelucrarea Lemnului Lunca Ilvei, creat de Grupul MIS și Emil Iugan, a primit aseară „Premiul de excelență pentru dezvoltare durabilă și valorificarea resurselor locale” din partea Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

Grupul MIS s-a dovedit și în acest an un angajator de seamă pentru județul Bistrița, fiind în Topul Firmelor 2022 cu mai multe companii.

După cum au transmis pentru forestmania.ro cei de la Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, companiile grupului au câștigat următoarele trofee:

Locul 1 – Întreprinderi mijlocii – SILVANIA INTERNATIONAL PROD SRL (Tăierea și rindeluirea lemnului)

Locul 1 – Întreprinderi mijlocii – SILVANIA SORTILEMN SRL (Fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie, pentru construcții)

Locul 1 – Întreprinderi mici – M.I.S. GRUP TRANSPORT FEROVIAR (Lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane)

Locul 2 – Întreprinderi mijlocii – M.I.S – GRUP SRL (Lucrări de constructii a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale)

Locul 2 – Întreprinderi mijlocii – MONTANA IUGAN SRL (Exploatare forestieră)

Locul 3 – Întreprinderi mijlocii – MONTANA FOREST SRL (Exploatare forestieră).

PREMII SPECIALE

Premiul de excelență pentru dezvoltare durabilă și valorificarea resurselor locale – Centrul de Cercetare și Inovare Lunca Ilvei – SILVANIA INTERNATIONAL PROD SRL.

(Mai multe despre centru, AICI).

„Munca, pasiunea pusă în tot ceea ce facem și dorința de a clădi cu professionalism ne-au dus către Gala Topul firmelor 2022.

Mulțumim Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud!

MIS Grup nu ar exista fără o frumoasă echipă de profesioniști, fără încrederea partenerilor noștri, fără ambiția fără limită a tuturor angajaților. Vă suntem recunoscători!”, a transmis aseară compania fondată de Emil Iugan.

Felicitări!

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi