DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

27.3 C
București
25.2 C
Sibiu
25.8 C
Suceava
25.7 C
Covasna
26.3 C
Piatra Neamț
24.5 C
Braşov
26.2 C
Bistrița
29.7 C
Râmnicu Vâlcea
marți, iulie 23, 2024

Clusterul Green Energy organizează evenimentul „Comunități sustenabile”

Recomandate

Clusterul Green Energy organizează evenimentul „Comunități sustenabile”, în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă al Guvernului României. Acesta va avea loc în data de 27 – 28 iunie 2024, la Aro Palace, Brașov.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, obiectivul evenimentului este de a reuni experți, lideri locali, antreprenori și membri ai comunităților pentru a discuta și dezvolta strategii menite să promoveze sustenabilitatea la nivelul comunităților.

Evenimentul își mai propune să abordeze și să exploreze teme-cheie, precum bioenergia, bioeconomia, oportunitățile turistice, gastronomia locală, structurile organizatorice și implicarea comunității. Totodată, abordează provocările legate de tranziția către economii durabile în contextul local, social și cultural.

Prin exemple concrete din România și din Republica Moldova, evenimentul evidențiază legătura strânsă între bioeconomie și economia circulară, facilitând parteneriatele și colaborările între diverse instituții și organizații, promovând astfel dezvoltarea unor comunități mai sustenabile și mai reziliente.

Printre invitații speciali la evenimentul „Comunități sustenabile” se numără Borbély László, consilierul de stat, profesori și cercetători, reprezentanți ai autorităților publice din România și Republica Moldova, reprezentanții asociațiilor din România și Republica Moldova, experți în bioeconomie, reprezentanții Clusterelor și IMM-urilor în domeniu.

Am mai scris despre Green Energy, AICI.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi