DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

25 C
București
26.2 C
Sibiu
20.1 C
Suceava
22.7 C
Covasna
19.1 C
Piatra Neamț
18.8 C
Braşov
22.1 C
Bistrița
23.1 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iunie 22, 2024

Compania austriacă Pfeifer i-a preluat pe finlandezii de la Pölkky

Recomandate

Gigantul austriac de produse finite din lemn Pfeifer a finalizat cu succes achiziția celei mai mari companii private de prelucrare a lemnului din nordul Finlandei, Pölkky Oy.

După semnarea contractului, la sfârșitul lunii decembrie 2022, autoritatea de concurență a dat acum undă verde fuziunii. S-a convenit a nu se dezvălui prețul de cumpărare.

Preluarea din Finlanda întărește poziția Pfeifer ca una dintre companiile lider din industria europeană a lemnului și, spune compania, o echipează pentru competiția globală.

Marca, managementul și activitățile de afaceri ale Pölkky vor fi păstrate, Petteri Virranniemi rămânând în funcția de CEO și Josef Dringel (președinte), Ewald Franzoi, Esko Nenola și Peter Nygård făcând parte din noul consiliu de administrație.

Odată cu preluarea, numărul de angajați ai Grupului Pfeifer crește la aproximativ 2.600 de angajați în patru țări. Cifra de afaceri anuală estimată va crește la 1,4 miliarde de euro în 2023.

Pfeifer produce cherestea tăiată și mărfuri rindeluite, panouri de cofraj din beton, grinzi de cofraj, cherestea stratificată încrucișată (CLT), cherestea laminată lipită, panouri din lemn masiv lipite, precum și paleți, brichete și peleți.

Sursa: pfeifergroup.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi