DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

26.1 C
București
20.2 C
Sibiu
21.1 C
Suceava
21.6 C
Covasna
21.4 C
Piatra Neamț
17.4 C
Braşov
21.6 C
Bistrița
24.8 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iulie 19, 2024

Conferință ASFOR pe tema programelor de finanțare PNRR și PNS

Recomandate

Asociația Forestierilor din România – ASFOR organizează vineri o Conferință cu tema „Modernizarea sectorului forestier – programe de finanțare”.

„Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, există soluții de finanțare pentru sectorul forestier! Avem, prin Programul Național Strategic (PNS), o schemă de sprijin de 89 de milioane de euro pentru achiziția de utilaje forestiere moderne și prietenoase cu mediul.

De asemenea, prin PNRR, există posibilitatea accesării de fonduri de către liceele și colegiile cu profil silvic a sumelor necesare achiziționării de simulatoare de utilaje forestiere pentru pregătirea viitorilor operatori ai acestor utilaje”, se arată în comunicatul Asociației, semnat de președintele acesteia, Ciprian Dumitru Muscă.

Modernizarea sectorului forestier are nevoie de fiecare resursă!

Asociația Forestierilor din România – ASFOR a militat constant pentru modernizarea sectorului forestier și susține aceste demersuri și măsuri. Pentru a afla care sunt condițiile și cum pot fi accesate fondurile aflate la dispoziția sectorului forestier, ASFOR organizează Conferința „Modernizarea sectorului forestier – programe de finanțare”.

La eveniment vor participa reprezentanți ai producătorilor și distribuitorilor de utilaje forestiere, manageri și profesori ai liceelor și colegiilor silvice, reprezentanți ai firmelor forestiere, precum și reprezentanți ai ministerelor care gestionează programele de finanțare: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Conferința  va avea loc vineri, 10 februarie, începând cu ora 09.00, la Hotelul Park din Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Mai multe articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi