DKD Forest, dublu premiată la Gala Excelenței în afaceri

0
1045

Firma DKD Forest, companie specializată în comercializarea materialului lemnos și produselor finite din lemn, a fost premiată aseară, la Gala Excelenței în Afaceri organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov. Mai exact, compania a primit o Diplomă de Excelență pentru împlinirea a 15 ani de activitate și o Diplomă pentru clasarea în Topul Național al firmelor pentru doi ani la rând.

DKD Forest a fost înființată în 2007 în Brașov, de un inginer silvic și este o firmă cu capital integral românesc. A activat inițial în domeniul exploatării forestiere, iar din 2014 a fost achiziționată de actualii acționari. Ei au început, după preluarea firmei, comerțul cu materiale lemnoase.

Oferta lor cuprinde azi cherestea, produse finite, plăci OSB, peleți și bricheți din lemn. (Mai multe detalii, AICI).

Izabella Paniti și fiica ei, Henrietta Paniti, actualul administrator al DKD Forest

Ca multe alte companii din sectorul forestier, și DKD Forest este o afacere de familie. A fost inițial administrată de Izabella Paniti – din 2014 – iar acum e condusă de fiica acesteia, Henrietta Paniti.

Foto: Izabella Paniti, alături de președintele ASFOR, Ciprian Dumitru Muscă, și coordonatorul ASFOR Vâlcea, Adriana Manea, de la Haty Wood

Merită precizat că, din aprilie 2021, Izabella Paniti face parte din conducerea Asociației Forestierilor din România – ASFOR, fiind președinte al Sucursalei Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.