Efectul investițiilor: HATY WOOD a intrat pe piața produselor finite din lemn masiv

0
1552

HATY WOOD din Vâlcea, una dintre cele mai mari companii din industria de prelucrare a lemnului din România, a intrat recent și pe piața produselor finite din lemn masiv. Este efectul unor investiții majore în utilaje, despre care am mai scris, AICI.

HATY WOOD și-a diversificat oferta și are acum o serie de noi produse, pe lângă cherestea tivită și uscată de fag. O altă noutate e că au adăugat și rășinoasele ca materie primă, după ani buni de procesat fag. Managerul companiei, Adriana Manea, a investit la timp, cel puțin când vorbim despre producția de grinzi stratificate, dar și de bricheți RUF din rumeguș de fag, în condițiile în care cererea va fi tot mai mare.

În acest moment fabrica din Băbeni are în ofertă baluștri din fag și rășinoase, panouri, grinzi stratificate și lambriu de rășinoase, parchet de fag și stejar.

„Tot ceea ce am produs de-a lungul timpului și producem mai nou sunt materiale căutate și nu doar la noi, ci în toată lumea. Facem acum baluștri pentru scări sau picioare pentru canapele, scaune și mese. Facem panouri ce pot fi folosite la blaturi, mese, trepte pentru scară, facem grinzi pentru construcții. Producem și lambriu pentru placarea diverselor suprafețe și avem și parchet la dimensiuni solicitate. Toate sunt produse premium, sunt scoase pe linii nou- nouțe și sunt spectaculoase”, a declarat Adriana Manea pentru forestmania.ro.

Fabrica a accesat fonduri europene pentru liniile de producție, a investit în pregătirea angajaților și acum au început deja comenzile pentru noile produse finite.

HATY WOOD, membru al Asociației Forestierilor din România (ASFOR), este o afacere de familie fondată în 1994, iar astăzi produsele lor se se găsesc în case, birouri, hoteluri și alte locații din întreaga lume.

Detalii: haty.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.