DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

6.6 C
București
2.2 C
Sibiu
5.4 C
Suceava
6.4 C
Covasna
6.2 C
Piatra Neamț
4.1 C
Braşov
6.2 C
Bistrița
8.3 C
Râmnicu Vâlcea
joi, februarie 22, 2024

Garda de Mediu are un nou șef, absolvent de Silvicultură la Brașov

Recomandate

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a fost eliberat din funcție de premierul Florin Cîțu. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. El a fost înlocuit interimar de Alexandru Lucian Vasile, comisar adjunct al Gărzii de Mediu.

Noul șef al Gărzii de Mediu a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură și Exploatare Forestieră a Universității Transilvania Brașov și a urmat un master în managementul ecosistemelor forestiere la aceeași instituție de învățământ superior.
Alexandru Lucian Vasile, comisar general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, a fost desemnat să exercite atribuțiile de comisar general, cu rang de secretar de stat, până la numirea conducătorului instituției. El este comisar general adjunct al Gărzii de Mediu din aprilie, iar anterior a fost vicepreședinte la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate.

Octavian Berceanu a fost demis pe fondul crizei politice: miniștrii USR Plus au demisionat din Guvernul Florin Cîțu, iar secretarii de stat au fost ulterior demiși de premier.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi