DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

26.1 C
București
20.2 C
Sibiu
21.1 C
Suceava
21.6 C
Covasna
21.4 C
Piatra Neamț
17.4 C
Braşov
21.6 C
Bistrița
24.8 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iulie 19, 2024

Husqvarna a lansat o nouă generație de motoferăstraie 560 XP și 562 XP

Recomandate

Husqvarna a prezentat în cadrul unui eveniment noile sale motoferăstraie 560 XP® Mark II și 562 XP® Mark II. Noua generație este dezvoltată pe o platformă complet nouă, unul dintre obiectivele cheie fiind menținerea și îmbunătățirea manevrabilității, cu accent pe creșterea productivității.

Potrivit unui comunicat remis redacției forestmania.ro, ambele motoferăstraie sunt proiectate pentru o libertate de mișcare superioară. Un aspect cheie pentru o manevrabilitate sporită este corpul îngust al utilajului care aduce mânerul frontal mai aproape de centrul de greutate al motoferăstrăului. Cu designul suplu și raporturile excelente putere-greutate, noile motoferăstraie oferă o manevrabilitate excepțională. Atât profesioniștii în îngrijirea arborilor, cât și cei din silvicultură vor găsi aceste motoferăstraie ușor de manevrat în diferite poziții de lucru pe parcursul zilei.

Mark II este dezvoltat pe o nouă platformă în care unul dintre aspectele cheie a fost acela de a perfecționa manevrabilitatea generației anterioare.

„Manevrabilitatea ține de detalii. Am făcut o muncă imensă pentru a obține experiență de lucru și ergonomie excelente. Prin asta, creștem controlul, ceea ce face ca lucrul să fie mai puțin obositor”, a declarat Anders Lundberg, Product Director Tree Professionals, Husqvarna.

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale noilor motoferăstraie este rezistența lor de încredere. Răcirea și filtrarea îmbunătățite asigură faptul că aceste utilaje pot face față chiar și celor mai dificile lucrări fără efort. În plus, funcționarea ușoară a motoferăstraielor este garantată de Tehnologia Simple Start și AutoTune™ 3.0, permițându-le profesioniștilor să se concentreze pe munca lor, mai degrabă decât să-și facă griji pentru utilaj.

„La Husqvarna, înțelegem importanța creării de echipamente robuste de înaltă calitate, care să poată face față cerințelor industriei noastre. Noile motoferăstraie sunt concepute pentru profesioniști și cu siguranță le vor depăși așteptările. Cu designul lor suplu, manevrabilitate excepțională și performanță fiabilă, aceste motoferăstraie sunt completarea perfectă a dotării oricărui specialist în silvicultură”, a declarat Anders Lundberg, Director de produs Tree Professionals, Husqvarna.

Nu s-au făcut compromisuri în timpul dezvoltării generației Mark II. Când vine vorba de performanță, noile motoferăstraie au un motor reproiectat, cu o setare îmbunătățită a cuplului la turație mai mică a motorului. Aceasta înseamnă că veți putea pune mai multă presiune pe ele în timpul tăierilor fără a pune motorul în dificultate.

Motorul are o eficiență de ardere mai bună, ceea ce se va reflecta asupra consumului cu o reducere de până la 8% a combustibilului față de prima generație. Noul design al motorului oferă o productivitate mai mare și un cost de întreținere mai mic în comparație cu generația anterioară.

560 XP Mark II și 562 XP Mark II vor fi disponibile pentru vânzare prin dealeri autorizați și vor fi lansate pe piață la nivel global începând cu luna august 2023.

Repere produs:

  • Putere-greutate îmbunătățită/Manevrabilitate superbă
  • Raport putere-greutate crescut: 560 XP Mark II: 0,60 kW/kg, 562 XP Mark II: 0,59 kW/kg
  • Design suplu
  • Durabilitate îmbunătățită/ Răcire îmbunătățită, activată de o nouă toba de eșapament + carter, cilindru, piston, capac cilindru și carcasă de pornire optimizate.
  • Rulmenți principali noi.
  • Pornire și funcționare îmbunătățite
  • Tehnologie de pornire simplă
  • AutoTune 3.0
  • Perete de izolare nou și îmbunătățit
  • Un cuplu chiar mai mare la turații mai mici

Specificații

Putere de ieșire3.5 kW (4.7 hp)
Greutate560 XP Mark II: 5.8 kg (12.8 lbs)
562 XP Mark II: 5.9 kg (13.0 lbs)
Cilindree motor59.8 cc
Șină de ghidaj 15”-20” (560 XP Mark II)Șină de ghidaj cu bază de fixare îngustă
Șină de ghidaj 18”-28” (562 XP Mark II)Șină de ghidaj cu bază de fixare lată
Tehnologie motorAutoTune 3.0
Șine de ghidajX-Force, X-Tough (NAM: also, X-Tough Light)
Lanțuri560 XP Mark II: .325” – X-Cut S35G
Ambele: 3/8”- X-Cut C85; X-Cut S85

Sursa: Husqvarna

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi