DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

25.6 C
București
22.9 C
Sibiu
23.7 C
Suceava
23.7 C
Covasna
22.2 C
Piatra Neamț
22.9 C
Braşov
21.9 C
Bistrița
14 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, mai 25, 2024

Incendiu la un gater din Bistra Mureșului

Recomandate

Mai mulţi pompieri militari şi civili au intervenit, astăzi, mai bine de cinci ore, pentru stingerea unui incendiu produs la un gater în localitatea Bistra Mureşului, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric.

„În această dimineaţă, în jurul orei 05:00, ISU Mureş a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la un gater din localitatea Bistra Mureşului (…) Este afectată în totalitate o hală de aproximativ 500 mp şi bunurile interioare (material lemnos finit, utilaje şi scule). Incendiul a fost lichidat la ora 10:15 minute. A ars în totalitate hala de 500 mp, iar în interiorul acesteia au ars 20 mc de cherestea, 1200 paleţi din lemn, utilajele şi sculele. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

La locul incendiului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Detaşamentul Reghin, pompierii voluntari de la SVSU Deda, SVSU Ruşii Munţi cu patru autospeciale de stingere, nouă cadre militare şi un buldo-excavator, precum şi personal din partea serviciilor voluntare şi angajaţi din partea Primăriei Deda.

Pentru lichidarea incendiului s-a acţionat şi cu două motopompe alimentate din pârâul Bistra.

Sursa: Agerpres

Foto: ISU Mureș

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi