DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

24.5 C
București
20.2 C
Sibiu
19 C
Suceava
15.7 C
Covasna
15.5 C
Piatra Neamț
13 C
Braşov
16.9 C
Bistrița
19.1 C
Râmnicu Vâlcea
luni, septembrie 25, 2023

Ipe Woods USA introduce primul sistem AI: „Chuck” va face recomandări clienților

Recomandate


IPE Woods USA, furnizor de top de pardoseli și cherestea premium din lemn de esență tare, anunță dezvoltarea primului sistem AI adaptat pentru industria lemnului. AI Lumber Assistant (numit Chuck) va fi disponibil exclusiv pentru clienții Ipe Woods USA, și promite numeroase beneficii.

După cum anunță cei de la IPE Woods, pentru a utiliza Asistentul AI, trebuie puse întrebări, iar el va fi mai mult decât bucuros să ajute.

Concret, sistemul dispune de o interfață conversațională, permițând clienților să interacționeze cu Chuck, să primească recomandări personalizate și să facă toate calculele. Clienții pot obține sfaturi cu privire la instrumentele, accesoriile, clemele și șuruburile necesare pentru proiectele lor, împreună cu explicațiile aferente, pentru a lua cele mai bune decizii.

„AI Lumber Assistant (numit Chuck) oferă o mulțime de motive convingătoare pentru a-l utiliza. Clienții pot economisi timp prin obținerea de răspunsuri rapide și exacte la întrebările lor, precum și prin dobândirea accesului la o bază extinsă de informații despre produsele și serviciile Ipe Woods USA. De asemenea, asistentul AI este disponibil pentru a oferi detalii utile despre produse, transport, manipulare și ajutor la instalare”, anunță IPE Woods.

Folosind algoritmi avansați, sistemul AI analizează datele clienților pentru a oferi recomandări personalizate. Este conceput pentru a fi ușor de utilizat, permițând clienților să navigheze cu ușurință prin interfață și să obțină informații relevante. Cu ajutorul sistemului AI, clienții pot lua decizii informate, reducând șansele de greșeli costisitoare și întârzieri ale proiectului.

Sursa: ipewoods.com, lesprom.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi