Kastamonu Reghin a oprit producția, din cauza prețului la energia electrică

1
2104

Departamentul de Comunicare al SC Kastamonu România SA Reghin a anunțat astăzi că „întreaga activitate de producție a Kastamonu România a fost suspendată începând din data de 6 septembrie 2022, pentru o perioadă limitată, până la clarificarea aspectelor legate de costul de producție.”

„Decizia de oprire are la bază situația actuală din piața energetică și impactul major al prețului energiei electrice în costul nostru de producție. Sperăm la o soluționare cât mai promptă a acestei crize, din partea autorităților abilitate, pentru a putea relua procesul de producție. Departamentele de vânzări, administrativ si suport logistic își vor continua activitatea, astfel încât să onoram comenzile confirmate”, se menționează în comunicatul firmei, citat de site-ul local zidezi.ro.

Kastamonu Reghin are aproape 1.000 de angajați și este parte a Hayat Holding, cel mai mare grup din Turcia din industria lemnului și unul dintre jucătorii de top la nivel mondial. Fabrica de la Reghin produce pal brut, pal melaminat, fețe de uși și blaturi de lucru.

Sursa: kastamonu.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.