DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

22.9 C
București
16.3 C
Sibiu
20.2 C
Suceava
13.6 C
Covasna
15.6 C
Piatra Neamț
16.3 C
Braşov
17.4 C
Bistrița
18.3 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, septembrie 22, 2023

Kronospan a lansat Kronodesign Global Collection 3.0, într-un super-eveniment la Malta

Recomandate

Compania Kronospan, prezentă și în România cu două fabrici, la Brașov și Sebeș, a lansat aseară, la Malta, în cadrul unui eveniment transmis live, noua colecție, Kronodesign Global Collection 3.0.

La lansare au participat și reprezentanți ai companiei din România, în frunte cu CEO-ul Oana Bodea, arhitecți și membri ai echipei.

Interesant de spus este că noua colecție depășește orice graniță, fiind produsă pe trei continente.  

Este o gamă cuprinzătoare, care acoperă un spectru larg de produse, inclusive 154 MF Board, Decoruri TFL, 68 de blaturi exclusive, Blaturi, produse de avangardă și multe altele.

„De peste un secol, producem materiale care permit creatorilor din întreaga lume să obțină rezultate extraordinare. Cu cea mai recentă colecție, credem că suntem la vârf, oferind produse care vor stimula cererea globală”, a anunțat compania, cu puțin timp înainte de lansarea noii colecții.

„Produsele noastre sunt rezultatul unei munci intense de cercetare și dezvoltare. Au la bază feed-back-ul constant primit de la clienți, cu care lucrăm îndeaproape pentru a înțelege exat ce își doresc astfel încât să creăm acele produse”, explică unul dintre șefii de producție din Kronospan.

„În calitate de producător global de panouri pe bază de lemn, înțelegem că suntem responsabili pentru mediul înconjurător, utilizând tehnologie avansată pentru a extrage cel mai mare randament posibil din materii prime, având în același timp cel mai mic impact posibil asupra mediului.

Impulsionați de determinarea noastră pentru durabilitatea continuă și efectul acesteia asupra a ceea ce facem și a modului în care o facem, suntem mândri să livrăm produse cu o amprentă negativă de carbon, generând propria noastră energie verde și minimizând deșeurile”, transmit cei de la Kronospan.

Puteți vedea noile produse AICI.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi