DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

7 C
București
12.2 C
Sibiu
5.4 C
Suceava
7.5 C
Covasna
5.7 C
Piatra Neamț
6.9 C
Braşov
12.8 C
Bistrița
10.7 C
Râmnicu Vâlcea
joi, februarie 29, 2024

Lemnul, materialul nobil care nu poate fi înlocuit: cele mai frumoase interioare de hotel

Recomandate

Top Hotel Design a realizat un clasament cu cinci hoteluri care demonstrează modul în care lemnul poate fi folosit cu un efect extraordinar în mediile de ospitalitate.

„Dacă există un material care este inclus în aproape fiecare interior, acesta este probabil lemnul.

Nu există un înlocuitor pentru calitate. Lemnul este un material nobil care a fost folosit de secole și încă nu poate fi înlocuit cu nimic. De fapt, au existat numeroase încercări tehnologice de a imita materialul, dar atribute precum mirosul său, zgomotul când calci pe el și formele lui naturale nu pot fi imitate. Pur și simplu nu va da aceeași senzație caldă și liniștitoare ca și lemnul natural.

Astăzi, ne concentrăm pe modele care duc lemnul la următorul nivel.

Există măiestria sofisticată a Room Mate Macarena (Madrid), inspirată de elementele naturale, care transformă hotelul într-un amestec perfect de stil modern și tradițional.

MeeHotel (Shenzhen, China) folosește lemnul ca ghid constant pe parcursul întregului proiect. De la piese sculpturale rafinate care atârnă de tavan, până la panouri fine dinamice construite din multe bucăți subțiri de lemn, atrage oaspeții în fiecare colț al hotelului.

Pergola hexagonală a lui Myconian Naia (Mykonos, Grecia) transformă un spațiu grozav într-unul remarcabil, dându-i caracter și o senzație fizică unică.

Spațiile Hotelului OneJee (Shenzhen, China) sunt împărțite fantastic de o serie de structuri din lemn, formând modele ondulate care apar și dispar în funcție de unghiul în care sunt priviți.

Și Six Senses Bhutan (Thimphu, Bhutan) folosește interioare din lemn curate, minimaliste, de bun gust. De la jaluzele fine la tăvi lustruite, proiectul este plin de detalii rafinate”.

Sursa: tophotel.news

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi