DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

22.9 C
București
16.3 C
Sibiu
20.2 C
Suceava
17.9 C
Covasna
17.1 C
Piatra Neamț
19 C
Braşov
18.5 C
Bistrița
19 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, septembrie 22, 2023

O firmă de prelucrare a obținut aprobare pentru marca „Lemn fabricat în Guyana”

Recomandate

Durable Wood Products Inc. a devenit prima companie de prelucrare primară a lemnului din Guyana care a obținut marca de certificare „Made in Guyana”. De acum, produsele lor certificate vor avea acces mai ușor pe piețele locale și internaționale, anunță newsroom.gy.

Compania a primit permisiunea celor de la The Guyana National Bureau of Standards (GNBS) să aplice marcajul pe șindrila Wallaba Taper Sawn, utilizată pentru acoperișuri și pereți.
Directorul executiv al companiei, Rafeek Khan, a spus că utilizarea mărcii îi ajută pe cumpărători să vadă că produsele oferite sunt conforme cu standardele. Acest lucru este deosebit de important pentru a ajuta mai ales la export, spune el.

La rândul său, ministrul resurselor naturale, Vickram Bharrat, a explicat că marca va ajuta produsele și serviciile locale să fie recunoscute la nivel internațional. Dar el a subliniat că deținerea unei mărci de certificare locală nu ar trebui, în niciun caz, interpretată ca o „valorificare a mediocrității”, ci ca o dovadă a faptului că produsele guyaneze se îmbunătățesc.
Ministrul Turismului, Industriei și Comerțului, Oneidge Walrond, a declarat că este un demers care ajută la refacerea „mândriei” producătorilor locali.

Durable Wood Products este recunoscută pentru produsele sale din lemn tropical de esență tare, cu birouri de vânzări în Caraibe, Statele Unite, Europa și Orientul Mijlociu.


Sursa: newsroom.gy

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi