DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

27.1 C
București
19.1 C
Sibiu
21.9 C
Suceava
18.6 C
Covasna
18.8 C
Piatra Neamț
18.5 C
Braşov
18 C
Bistrița
22 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iulie 20, 2024

Potențialul uriaș al construcțiilor din structuri prefabricate: HoHo Viena

Recomandate

Clădirea HoHo din Viena reprezintă un exemplu remarcabil al arhitecturii moderne din lemn. Cu o înălțime de 84 de metri și 24 de etaje, este una dintre cele mai înalte clădiri din lemn cu multiple niveluri din lume, relatează archdaily.com. 

Această structură reprezintă o avansare semnificativă în domeniul tehnicilor de inginerie și construcție, demonstrând potențialul lemnului ca material de construcție durabil și inovator pentru proiectele înalte. Designul și construcția clădirii HoHo Viena au depășit limitele în ceea ce privește ce poate fi realizat cu lem – înălțimea și integritatea structurală – stabilind un nou standard pentru viitorul clădirilor înalte din lemn.

Grupul HASSLACHER a produs, prefabricat și livrat pe șantier 365 m³ de glulam și 1.600 m³ de CLT. Asamblarea și finisarea suprafețelor au fost, de asemenea, realizate în fabrică, astfel încât aceste elemente portante să poată fi instalate pe șantier împreună cu pereții din lemn.

Experiența zilnică arată că manevrările repetate cresc riscul de deteriorare. Costurile suplimentare asociate pot fi reduse pe măsură ce gradul de prefabricare crește. În plus, prefabricarea se realizează în condiții speciale și sub măsuri definite de asigurare a calității. Acest lucru se aplică și pre-asamblării pieselor de oțel. În timpul asamblării, conexiunile cu șuruburi pot fi premarcate în avans, astfel încât poziția exactă a conectorului corespunzător să fie deja clar determinată. Este important să se utilizeze în planificare cât mai puține tipuri diferite de șuruburi posibil.

HASSLACHER NORICA TIMBER este o companie europeană cu sediul în Austria, specializată în prelucrarea lemnului și produse din lemn de înaltă calitate. Compania este cunoscută pentru inovația sa în utilizarea lemnului în construcții și pentru dezvoltarea de produse din lemn avansate.

Sursa: archdaily.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi