DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

28.3 C
București
21.3 C
Sibiu
21.2 C
Suceava
22.7 C
Covasna
20.1 C
Piatra Neamț
20.7 C
Braşov
20.4 C
Bistrița
23.1 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iunie 21, 2024

Prețul lemnului de foc nu a crescut, anunță direcțiile silvice

Recomandate

Romsilva anunță pe site-ul propriu prețurile la lemnul de foc pentru populație sau instituții. Sumele au fost stabilite, în multe cazuri, încă din primul trimestru al anului. După cum arată cifrele, prețul lemnului de foc nu a crescut.

„Prețurile la lemnul de foc nu au fost modificate, păstrându-se aceleași prețuri în depozitele ocoalelor silvice”, a declarat Dan Câmpan, purtătorul de cuvânt al Direcției Silvice Caraș Severin, la radioresita.ro.

În magazinele de bricolaj, precum şi la samsari lemnul de foc poate costa între 250 şi 700 de lei în funcţie de specie şi modul de prezentare (tăiat la metru cub sau ambalat în paleţi), iar transportul este inclus. La ocoalele silvice, în schimb, clienţii vor da în medie 200 de lei pe metru cub, în funcţie de specie şi de calitatea lemnului, însă trebuie să îşi asigure singuri transportul şi tăierea.

Direcția Silvică din Caraș Severin are disponibili peste 40.000 de metri cubi de lemn de foc pentru încălzirea locuințelor sau instituțiilor.

Aceleași prețuri și în Timiș

Nici în județul Timiș nu au crescut prețurile. Directia Silvica Timis a anuntat ca preturile sunt cuprinse intre 100 si 300 de lei pentru un metru cub cu TVA si difera in functie de specie, sortiment si conditii de livrare. Persoanele care nu si-au procurat încă lemn de foc sunt sfătuite să depună cereri la ocoalele silvice sau la primării, anunță lugojinfo.ro.

Iată câteva tabele din câteva județe, cu prețurile:

Sursa: rosilva.ro

Mai multe articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi