DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

10 C
București
9.1 C
Sibiu
8.3 C
Suceava
6.5 C
Covasna
8.5 C
Piatra Neamț
8.5 C
Braşov
9.5 C
Bistrița
8.4 C
Râmnicu Vâlcea
marți, aprilie 23, 2024

Schimbare la Ministerul Mediului. Pleacă secretarul de stat Alin Seserman, vine Cristian Beșeni

Recomandate

Cristian Valer Beşeni, secretar general al PNL Satu Mare, a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului în locul lui Alin Seserman.

 „În perioada 2020 – 2022, Cristian Valer Beşeni a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, poziţie în care s-a remarcat ca un bun organizator şi coordonator al instituţiilor pe care le-a avut în subordine. Suntem încrezători că şi în această nouă calitate de înaltă demnitate publică, Cristian Valer Beşeni îşi va face datoria în mod exemplar şi va sprijini acele proiecte care să fie în beneficiul tuturor comunităţilor noastre şi avem convingerea că PNL Satu Mare va avea numai motive de mândrie, legate de viitoarea activitate a noului secretar de stat”, se arată într-o postare a PNL Satu Mare.

Cine e noul secretar de stat?

Beșeni a abslovit Colegiul Național „Doamna Stanca” din Satu Mare, profilul Filologie. A urmat apoi Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității „Babes-Bolyai” din Cluj, devenind economist și specialist în managementul instituțiilor europene. A făcut ulterior un masterat tot la Cluj, pe tema Finanțe și Asigirări Corporative. A lucrat la Achiziții la Spitalul Județean Satu Mare.

Din 2020 este vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, din partea PNL. A avut ca atribuții zona de cultură a județului – Filarmonica, Școala de Arte, Biblioteca.

Cristian Valer Beșeni are 35 de ani, e căsătorit, are un copil. Se declară în propriul CV pasionat de lecturi, patinaj și echitație.

Nu se cunosc, deocamdată, atribuțiile pe care noul secretar de stat le va avea în cadrul ministerului.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi