DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

24.5 C
București
20.2 C
Sibiu
19 C
Suceava
17 C
Covasna
18.7 C
Piatra Neamț
20.2 C
Braşov
22 C
Bistrița
23.4 C
Râmnicu Vâlcea
luni, septembrie 25, 2023

Primele declarații ale noului secretar de stat din Ministerul Mediului: „Totul are tangență cu mediul”

Recomandate

Cristian Valer Beșeni este noul secretar de stat în Ministerul Mediului, din partea PNL Satu Mare. Contactat de forestmania.ro, el a făcut câteva declarații despre noul său mandat.

„Astăzi voi avea o discuție cu ministrul și voi vedea ce atribuții voi avea în cadrul ministerului. Sunt economist, deci cred că voi putea lucra la implementarea proiectelor prin PNRR. Mediul este important pentru fiecare dintre noi și totul din jurul nostru are tangență cu mediul. Fiecare ne lovim, într-un fel sau altul, de o problemă legată de mediu. Așa cum totul e legat de management. Dacă ești un bun manager, îți faci treaba și rezultatele se văd. Eu sunt economist, am lucrat la Spitalul Județean Satu Mare, la Achiziții. Este însă devreme să vă spun acum ce voi face, exact. În urma discuțiilor cu domnul ministru vor ști ce am de făcut pe viitor”, ne-a spus Cristian Beșeni.

El îl înlocuiește pe Alin Seserman, care a fost numit secretar de stat în martie 2022. Alin Seserman a declarat, pentru forestmania.ro, că va activa în domeniul agroturismului și va preda, de anul viitor. El este absolvent al Facultății de Științe politice și administrative a Universității „Babeș-Bolyai” și are un doctorat în filosofie.

Noua organigramă a Ministerului Mediului presupune încă un post de secretar de stat, pe lângă cei cinci. În prezent, secretarii de stat de la Mediu sunt Ionuț Sorin Banciu, Bogdan Balanișcu, Robert Eugen Szep, Dan Chiru și nou-venitul Cristian Valer Beșeni.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi