DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

27.1 C
București
25.2 C
Sibiu
25.3 C
Suceava
25.5 C
Covasna
27 C
Piatra Neamț
26.9 C
Braşov
29 C
Bistrița
29.6 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Sistemul SUMAL 2.0, dat exemplu de bună practică la nivel european

Recomandate

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunțat ieri că sistemul SUMAL 2.0 este dat exemplu de bună practică la nivel european în digitalizarea sectorului forestier.

„Rețeaua europeană Rosewood Network – Sustainable Wood for Europe – grupul de acțiune care reunește profesioniștii din industria lemnului pentru schimburi de idei și bune practici – a selectat SUMAL 2.0, sistemul informatic de monitorizare a trasabilității lemnului din România, operaționalizat la începutul acestui an, pentru a fi prezentat ca exemplu de bună practică la nivel european în digitalizarea sectorului forestier, tuturor membrilor rețelei”, spune ministrul.

Prezentarea a avut loc ieri la invitația Clusterului Regional al Lemnului PROWOOD din Sfântu Gheorghe, membru al rețelei ROSEWOOD și a fost susținută, în cadrul unui eveniment online, de către Levente Porzsolt, consilier al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru domeniul silvic.

Rețeaua ROSEWOOD este un proiect finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Horizon2020 – programul-cadru pentru cercetare și inovare al UE.

Sursa: Ministerul Mediului

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi