DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

25.6 C
București
22.9 C
Sibiu
23.7 C
Suceava
23.7 C
Covasna
22.2 C
Piatra Neamț
22.9 C
Braşov
21.9 C
Bistrița
14 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, mai 25, 2024

Traseu educativ inaugurat de Direcția Silvică Bihor într-o pădure din Băile Felix

Recomandate

Un traseu educativ a fost inaugurat de Direcția Silvică Bihor într-o pădure din Băile Felix, în colaborare cu Fundația Grund School și Primăria Sînmartin.

Traseul educativ este amplasat într-o pădure cu suprafața de 132 de hectare, care are în componență mai multe specii, precum stejar, cer, carpen, cireș, pin și jugastru, aceasta având mai multe linii parcelare, care oferă un acces facil în pădure.

Particularitățile acestei păduri o fac atractivă pentru turiștii din stațiunea Băile Felix, dar si pentru copiii din împrejurimi, care se plimbă frecvent prin pădure.

În pădure sunt amplasate, de-a lungul traseului educativ, 10 stații în care persoanele interesate pot afla informații despre păduri și modul în care acestea sunt administrate, informațiile putând fi descărcate cu ajutorul unor coduri QR.

Direcția Silvică Bihor, structură a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, administrează prin cele nouă ocoale silvice circa 115 mii de hectare de pădure, din care peste 61 de mii de hectare sunt păduri de stat.

Sursa: Direcția Silvică Bihor

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi