DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

30.3 C
București
27.3 C
Sibiu
18.9 C
Suceava
19.7 C
Covasna
19.2 C
Piatra Neamț
23.8 C
Braşov
20.5 C
Bistrița
25.7 C
Râmnicu Vâlcea
duminică, septembrie 24, 2023

„Vinerea verde” devine obligatorie la Ministerul Mediului: Un executor judecătoresc le-a pus sechestru pe mașini!

Recomandate

Conducerea Ministerului Mediului, în frunte cu Tanczos Barna și secretarul general, va marca „Vinerea Verde” vrând-nevrând, întrucât nu mai cu ce să circule. Un executor judecătoresc le-a pus sechestru pe nu mai puțin de zece autoturisme.

Executorul a cerut de la Direcția de Înmatriculări mașinile care sunt deținute de minister și a primit lista. Aceasta a fost trimisă și la Fisc, dar și la Poliția Rutieră.

Executarea vine în urma unui proces pierdut de minister cu patru angajați care au de recuperat în jur de 500.000 de lei de la instituție. Ei au avut dreptul conform legii la anumite sporuri pe care le-au câștigat în instanță. Chiar dacă angajații au avut câștig de cauza, ministerul nu s-a conformat sentinței și nu a plătit, astfel încât dosarul a ajuns la executor. Partea proastă e că nu e singurul caz, mai multe dosare fiind pe cale să ajungă la executori, sumele fiind mult mai mari.

Ministrul Tanczos Barna a lansat pe 12 martie 2021 campania „Vinerea Verde’’, o inițiativă menită să reducă poluarea cauzată de transportul cu mașinile personale în marile orașe. Sub sloganul „STOP! Azi mașina stă pe loc!”, campania încurajează utilizarea transportului alternativ de către angajații din instituțiile publice în scopul reducerii poluării și implicit, a emisiilor de carbon.

O măsură cum nu se poate mai potrivită mai ales atunci când nu ai cu ce să circuli, că mașinile sunt sub sechestru.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi