DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

35 C
București
26.2 C
Sibiu
28.5 C
Suceava
27.3 C
Covasna
31.3 C
Piatra Neamț
28.6 C
Braşov
26.5 C
Bistrița
31.4 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Wood-Mizer lansează un nou model de fierăstrău, pentru debitarea buștenilor în mod economic 

Recomandate

Wood-Mizer a proiectat fierăstrăul LX50START pentru întreprinderile mici și operatorii care trebuie să-și producă scândurile rapid și ieftin. Acest fierăstrău simplu și eficient se va potrivi perfect pentru proprietarii de ferme, gospodării rurale, terenuri private și locații din apropierea parcurilor și pădurilor. Cu toate acestea, cel mai important, este un instrument indispensabil pentru fiecare entuziast care vrea să-și înceapă aventura de prelucrare a lemnului.

Fierăstrăul LX50START este al doilea model din gama LX50 de mașini compacte și economice Wood-Mizer, care, împreună cu LX50CLASSIC, reprezintă o alegere perfectă pentru proprietarii de ferme, păduri și pentru toți utilizatorii care debitează periodic bușteni și produc cherestea pe cont propriu.

Toate fierăstraiele din gama LX dispun de un sistem de avans al capului de tăiere pe două laturi, ceea ce asigură stabilitate și precizie sporite în timpul tăierii. LX50START poate debita bușteni cu un diametru maxim de 60 cm și poate produce scânduri sau grinzi de 40 cm lățime.

Capul fierăstrăului LX50START este echipat cu un sistem manual de avans cu deplasare sus/jos și înainte/înapoi, ceea ce permite o operare stabilă și intuitivă. Sistemul de curățare a pânzei de fierăstrău menține curată pânza, volanta și rolele de ghidare, îndepărtând eficient rumegușul, rășina sau coaja lemnului prelucrat. Mecanismul de tensionare a pânzei și brațul de ghidare al acesteia reduc vibrațiile și asigură o precizie ridicată de tăiere.

Cadrul fierăstrăului LX50START este fabricat din oțel de înaltă calitate, iar în versiunea standard, patul este format din trei segmente cu o lungime totală de 3,2 m. Patul poate fi extins cu mai multe segmente (fiecare de 1,33 m lungime) pentru debitarea buștenilor mai lungi. Patul standard de tip S3 are prevăzute două suporturi laterale robuste și o clemă centrală pentru fixarea buștenilor, dar poate fi echipat opțional cu un set de picioare reglabile de echilibrare a patului. Unele accesorii utile de prelucrare pentru modelul LX50START includ un cârlig pentru încărcarea și întoarcerea buștenilor pe patul fierăstrăului și o pană conică pentru fixarea buștenilor neuniformi.

Wood-Mizer este un producător global de fierăstraie și mașini de prelucrarea lemnului, cu o conștientizare puternică a problemelor ecologice și de mediu. Toate fierăstraiele Wood-Mizer folosesc o pânză panglică ultra-subțire pentru a crește randamentul obținut din fiecare buștean și pentru a reduce producția de rumeguș. Modelul LX50START folosește o pânză de 1 mm grosime și 32 mm lățime care necesită putere minimă din partea motorului, consum redus de combustibil sau energie electrică. LX50START poate fi echipat cu un motor electric de 4 kW sau un motor pe benzină de 7 CP sau 14 CP.

LX50START este disponibil în magazinul online Wood-Mizer și prin reprezentantul local de vânzări. Este livrat pe un singur palet de 160 x 65 x 100 cm, iar asamblarea simplă vă permite să începeți debitarea lemnoasă în aceeași zi. Toate manualele și clipurile video de instrucțiuni necesare sunt disponibile online. Produsul este fabricat în UE și este comercializat cu o garanție de 2 ani.

Prețul de pornire pentru LX50START în magazinul online Wood-Mizer este de 5.788 EURO, fără TVA.

Mai multe detalii, AICI.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi