DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

23.9 C
București
20.2 C
Sibiu
22.4 C
Suceava
22.6 C
Covasna
23.5 C
Piatra Neamț
19.8 C
Braşov
21.8 C
Bistrița
24.3 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, mai 25, 2024

60 de hectare de perdele forestiere, plantate de Romsilva în Călărași și Brăila

Recomandate

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va înființa, în cursul campaniei de împăduriri de toamnă din acest an, alte 60 de hectare de perdele forestiere de protecție a căilor de comunicații, cu o lungime de circa 20 de kilometri, în județele Călărași și Brăila.

Din acestea, 22 de hectare vor fi plantate în proximitatea autostrăzii A2, încă 8 hectare în apropierea drumului național DN 3 și alte 30 de hectare perdele forestiere pentru protejarea drumului național DN 2B, se arat[ ]ntr-un comunicat remis forestmania.ro de Biroul de presă al regiei.

Pentru înființarea acestor perdele forestiere vor fi plantați circa 300.000 de puieți forestieri.

În ultimii opt ani, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a înființat 233 hectare perdele forestiere de protecție a căilor de comunicații, cu o lungime totală de circa 77 de kilometri.       

Programul actual de înființare a perdelelor forestiere prevede 36 de obiective de investiții, cu o suprafață totală de 712,42 hectare, pentru protecția autostrăzilor și drumurilor naționale din județele Arad, Argeș, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Vrancea.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi