DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

26.1 C
București
20.2 C
Sibiu
21.1 C
Suceava
21.6 C
Covasna
21.4 C
Piatra Neamț
17.4 C
Braşov
21.6 C
Bistrița
24.8 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iulie 19, 2024

British Columbia: 3.3 milioane de dolari pentru un centru de instruire în construcții din lemn

Recomandate

Ca parte a planului de acțiune StrongerBC: Future Ready, guvernul provinciei British Columbia alocă Institutului de Tehnologie 3,3 milioane de dolari pentru crearea unui centru de instruire în domeniul construcțiilor din lemn. Se oferă astfel oportunități extinse pentru cei interesați în a-și dezvolta noi abilități în sector, anunță gov.bc.ca.
Două cursuri noi în industria lemnului urmează să fie începute din toamnă. Acestea vor completa instruirea existentă deja în programa institutului. Odată ce construcția noului complex de ultimă generație pentru campusul Burnaby va fi finalizată, toate cursurile de instruire în contrucția cu lemn vor fi găzduite acolo.

„Lemnul este un material de construcții robust și ecologic, iar utilizarea acestuia se află în centrul planului nostru de viitor pentru construcții în provincie”, a declarat Jagrup Brar, ministru de stat pentru Comerț și președinte al Consiliului Consultativ pentru Lemn Masiv.

„Parteneriatul cu British Columbia Institute of Technology (BCIT) pentru a crește numărul de programe de instruire disponibile în provincia noastră se bazează pe munca depusă pentru a crea un sector al construcțiilor de clasă mondială și ajută la asigurarea faptului că British Columbia dispune de suficienți lucrători cu abilitățile potrivite pentru a construi clădiri eficiente din punct de vedere climatic în viitor și pentru a construi mai multe case din lemn.”

„Timp de aproape 60 de ani, BCIT a oferit o educație flexibilă și adecvată, pregătindu-i pe studenți să ofere soluții practice la provocările din industrie,” a declarat Jeff Zabudsky, președinte al BCIT. „Anunțul de finanțare în sprijinul instruirii în domeniul construcției cu lemn este un exemplu elocvent al modului în care BCIT, guvernul și industria continuă să colaboreze pentru a dezvolta rapid talente pentru a susține locuri de muncă solicitate în întreaga provincie. Împreună, avansăm în sectorul construcțiilor din lemn în beneficiul studenților, angajatorilor noștri, economiei și viitorului nostru climatic.”

Prin parteneriate strategice cu industria, BCIT va continua să dezvolte programe noi care combină modelele de predare online și bazate pe comunitate, împreună cu învățarea față în față. Programele extinse de instruire în construția cu lemn vor crește accesibilitatea pentru profesioniști pentru a fi pregătiți pentru locuri de muncă, vor umple lacunele de cunoștințe actuale din industrie și vor combate provocarea lipsei de lucrători calificați din sector.

Crearea de oportunități pentru oameni de a se pregăti pentru o carieră în meserii susține planul de acțiune StrongerBC: Future Ready, care se concentrează pe a face educația și instruirea mai accesibile și pentru a ajuta oamenii să se specializeze. Planul de acțiune este susținut printr-o investiție de 480 de milioane de dolari pe o perioadă de trei ani.

Sursa: news.gov.bc.ca

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi