DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

19.4 C
București
12.2 C
Sibiu
17.2 C
Suceava
11.4 C
Covasna
14.7 C
Piatra Neamț
12.5 C
Braşov
15.8 C
Bistrița
17 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Conferința Mondială de Inginerie a Lemnului are loc la Oslo, între 19 și 22 iunie

Recomandate

Ediția 2023 a Conferinței Mondiale de Inginerie a Lemnului are loc între 19 și 22 iunie la Oslo, în Norvegia, și aduce laolaltă cercetători, delegații de afaceri și studenți din întreaga lume.

În planificarea WCTE 2023, organizatorii doresc să păstreze accentul asupra cercetării și explorării în domeniul funcționalității lemnului și structurilor din lemn.

Atenția publicului va fi orientată spre sustenabilitate și pe rolul lemnului ca material atractiv și prietenos cu mediul în construcții, având în vedere viziunea ambelor părți din sectorul construcțiilor, de la perspectiva utilizatorului, la profesioniști precum arhitecți, ingineri, producători și companii de construcții. De asemenea, printre subiecte abordate vor fi și reciclarea, reutilizarea și utilizarea optimă a materialelor de construcție.

Conferința Mondială de Inginerie a Lemnului (WCTE) este cel mai important forum științific global pentru prezentarea celor mai recente soluții tehnice și arhitecturale, precum și inovații în construcția din lemn. WCTE este, fără îndoială, considerată cel mai prestigios eveniment internațional în domeniul tehnologiei construcției cu lemn, structuri din lemn și proiectarea arhitecturii din lemn.

Seria de conferințe cunoscute sub numele de World Conference on Timber Engineering (WCTE) a început în 1984. În 1998, la Montreux, Elveția, au început primele conferințe WCTE așa cum le cunoaștem în prezent.

Conferința atrage între 800 și 1.200 de participanți și este organizată o dată la doi ani pe un continent diferit, aducând împreună cercetători, ingineri, arhitecți, consultanți, antreprenori, manageri de proiect, furnizori și producători din întreaga lume.

Mai multe detali, AICI.

Sursa: wcte2023.org

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi