DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

7 C
București
12.2 C
Sibiu
5.4 C
Suceava
7.5 C
Covasna
5.7 C
Piatra Neamț
6.9 C
Braşov
12.8 C
Bistrița
10.7 C
Râmnicu Vâlcea
joi, februarie 29, 2024

Fulop Lorand va fi al șaselea secretar de stat la Ministerul Mediului. Face un doctorat în arte teatrale

Recomandate

Ministerul Mediului va avea în curând un al șaselea secretar de stat, în persoana lui Lorand Arpad Fulop. Acesta a fost până ieri președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, funcție pe care a ocupat-o din februarie 2022.

Fulop e din Mureș, membru UDMR. A făcut două facultăți – Matematică și Comunicare, apoi Master în Comunicare Mediatică în Epoca Globalizării. A început un doctorat în comunicare, pe care nu l-a dus la bun sfârșit, iar acum face un altul, în arte teatrale, la Universitatea de Arte din Târgu Mureș.

El a făcut ieri un anunț pe pagina sa de Facebook, la plecarea din ANPM:

„Un capitol s-a încheiat, din nou, în viața mea profesională.
Laurențiu-Alexandru Păștinaru a fost numit președinte, în data de 19 decembrie al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, de către Prim-ministrul Nicolae Ciucă.
Îl felicit și îi doresc mult succes! Sper din tot sufletul să ducă mai departe demersurile inițiate, chiar să le îmbunătățească, și să vină cu idei noi.
Pentru mine, aceste 10 luni au fost o perioadă plină de provocări, la care am încercat să facem față împreună – cine mă cunoaște știe că pun preț pe echipă și consider că doar fiind uniți putem să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus.
Vă mulțumesc că ați fost alături de mine!
În primul rând aș vrea să mulțumesc domnului Ministru pentru încrederea acordată, când am fost numit președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului. A fost o onoare și o provocare la care am spus da și mă bucur că am luat această decizie, a fost o experiență din care am învățat multe, atăt pe plan profesional, cât și pe plan personal.
În al doilea rând, aș vrea să mulțumesc Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor pentru sprijinul și ajutorul acordat.
Angajaților de la ANPM și APM-uri pentru deschiderea cu care ne-au primit, pentru munca în echipă, și profesionalismul de care au dat dovadă, majoritatea dintre ei. Cred în cazul în care ar trebui să caracterizez colegii de la ANPM, cu ușurință și cu sufletul liniștit, aș putea să folosesc etichete de genul: cea mai săritoare persoană, profesionist(ă) înnăscut(ă), omul știe tot, cel care găsește soluții la probleme/provocări, optimist(ă), abordare pozitivă, etc.
Un mare mulțumesc și cabinetului. Am fost o echipă, am învățat împreună și ne-am susținut reciproc, să ne facem munca cât mai bine.
Și nu în ultimul rând, vreau să vă mulțumesc pentru feedbackurile primite, care au arătat direcția în care trebuie să mergem mai departe și care au condus la realizările noastre.
Viața merge înainte, chiar dacă câteodată voința politică suprascrie rezultatele realizate și planurile, trebuie să acceptăm realitatea și să mergem mai departe”, a scris Fulop.

Înainte de ANPM el a fost președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, loc din care a demisionat după doar 6 luni. Plecarea sa a fost cauzată de blocarea platformei IT, după doar câteva minute, în cadrul aplicațiilor pentru programul dedicat subvenționării prosumatorilor, Casa Verde pentru Fotovoltaice.

Ministerul Mediului are astfel șase secretari de stat, cel mai recent numit fiind Cristian Valer Beșeni, de la PNL Satu Mare, care îl înlocuiește pe Alin Seserman.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi