DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

25 C
București
26.2 C
Sibiu
20.1 C
Suceava
22.7 C
Covasna
19.1 C
Piatra Neamț
18.8 C
Braşov
22.1 C
Bistrița
23.1 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iunie 22, 2024

Ingka Group se extinde în SUA: investiție de 2,2 miliarde de dolari

Recomandate

Ingka Group, cel mai mare distribuitor IKEA, anunță o investiție de peste 2 miliarde de euro (2,2 miliarde de dolari) în creșterea brandului în Statele Unite în următorii trei ani, anunță lesprom.com.

Tolga Öncü, directorul IKEA Retail, Ingka Group, a declarat: „SUA este una dintre cele mai importante piețe ale noastre și vedem oportunități uriașe de a ne dezvolta afacerea acolo și de a ne apropia de mai mult de clienți prin intermediul  produselor și serviciilor la prețuri accesibile. Mai mult ca niciodată, dorim să creștem prezența noastră în SUA, să ne dezvoltăm capacitățile serviciilor și să facem gama noastră și mai relevantă pentru nevoile și cerințele clienților locali.”

Investiția va aduce IKEA mai aproape de clienții din SUA atât din punct de vedere fizic, cât și digital. În prima fază, compania anticipează deschiderea a opt noi magazine și nouă puncte de planificare și comandă, creând peste 2.000 de locuri de muncă. În plus, IKEA US a anunțat și noi locații în San Francisco, California și Arlington, Virginia, care vor fi deschise în această vară.

Investițiile din SUA susțin implicarea continuă a Ingka Group pe creșterea și extinderea brandului în întreaga lume. În Spania, compania investește 150 de milioane de euro în deschiderea multor locații noi în toată țara, până în 2025. Se extinde substanțial în Marea Britanie și Londra, unde va deschide un magazin urban pe Oxford Street – al doilea din capitală. În Austria, în doar trei ani, IKEA a crescut numărul de magazine și locații de planificare și comandă de la 8 la 45.
Această ultimă investiție în SUA va moderniza și mai mult magazinele existente, astfel încât acestea să aibă un dublu rol – de a oferi inspirație și expertiză în amenajarea casei, sporind totodată capacitatea de gestionare a livrărilor de colete direct din magazin. Compania va continua să dezvolte metode mai eficiente de reaprovizionare și realizare a comenzilor, îmbunătățind în același timp metoda de preluare a comenzilor de pe ultima sută de metri pentru a asigura livrări mai rapide.

Ingka Group va explora, de asemenea, noi oportunități în domeniul energiei curate, circularității și a locuințelor accesibile în SUA. Pe măsură ce IKEA lucrează să îsi atingă obiectivul de a avea un impact pozitiv asupra climei până în 2030, va crește utilizarea tehnologiei solare și geotermale în locații ori de câte ori este posibil, va trece la camioanele electrice pentru a sprijini realizarea livrarilor și va reduce producerea de deșeuri.

Sursa: lesprom.com, ingka.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi