DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

0.4 C
București
-3.8 C
Sibiu
-3.1 C
Suceava
-2.5 C
Covasna
-2.4 C
Piatra Neamț
-1.8 C
Braşov
-5 C
Bistrița
-1.9 C
Râmnicu Vâlcea
joi, noiembrie 30, 2023

Ocolul Silvic Zagon organizează Conferința anuală EMT, la Comandău

Recomandate

Ocolul Silvic Privat Zagon va organiza în perioada 19 – 22 octombrie, la Comndău, în județul Covasna, cea de-a XXII-a Conferință de Silvicultură. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Departamentul de Silvicultură al Societății Maghiare Tehnico-Științifice din Transilvania – EMT și cu Asociația Națională de Silvicultură din Ungaria. Este una dintre cele mai mari și importante conferințe de profil care se desfășoară anual în Bazinul Carpatic.

Din program fac parte și vizite în teren, ospeții urmând a merge la Mestecănișul de la Reci sau a parcurge un traseu montan tematic de 15 kilometri în zona Comandău.

Conferința propriu-zisă va avea loc sâmbătă, 21 octombrie, și are ca temă „Legislația administrării pădurilor în Bazinul Carpatic, regulamente europene”.

La fiecare ediție a Conferințelor EMT iau parte zeci de specialiști în silvicultură, dar și proprietari de păduri, șefi de ocoale silvice, de composesorate, universitari. Nu va lipsi nici Asociația Forestierilor din România, care va fi reprezentată de dr. Gabor Molnar, consilier ASFOR și cadru didactic la Universitatea Sapienzia.

Ocolul Silvic Privat Zagon, gazda evenimentului, este condus de inginerul silvic Porzsolt Levente, cel care a înființat Garda Forestieră Națională și a fost, pentru o perioadă, inspector general al acesteia.

Scopul conferințelor EMT este de a crea oportunitatea pentru specialiștii maghiari din Bazinul Carpatic de a-și prezenta rezultatele științifice, de a afla ideile formatorilor de opinie din domeniile specializate legate de silvicultură, de a se cunoaște unii pe alții și de a stabili contacte. 

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi