DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

7 C
București
12.2 C
Sibiu
5.4 C
Suceava
7.5 C
Covasna
5.7 C
Piatra Neamț
6.9 C
Braşov
12.8 C
Bistrița
10.7 C
Râmnicu Vâlcea
joi, februarie 29, 2024

Secretarul de stat de la Mediu George Mierliță este noul șef al Romsilva

Recomandate

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) – Romsilva a decis în sedință extraordinară schimbarea conducerii acestei regii, anunță puterea.ro.

Astfel, în locul directorului general Teodor Țigan, care se pensionează anul viitor, a fost numit pentru un mandat de patru luni, secretarul de stat de la Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor, George Mierliță, inginer silvic din Vâlcea.

De altfel, mandatul lui Teodor Țigan expira chiar mâine, 31 decembrie, prin urmare trebuia pus cineva. George Mierliță va ocupa acest post ca interimar, pe o perioadă de 4 luni cu prelungire de maxim alte doua luni. În această perioadă va fi organizat, conform Ordonanței 109 privind guvernarea corporativă, concurs pentru ocuparea acestei poziții.

Cei de la puterea.ro notează că a fost schimbat și directorul general adjunct Cezar Răduță cu un reprezentant al UDMR care a mai fost la Romsilva, Bolog Șandor, iar al doilea director general adjunct al regiei ar fi numit M. Turcitu, dar aceste informații nu au fost confirmate pentru forestmania.ro de cei din Romsilva.

Mai multe articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi