DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

30.3 C
București
26.2 C
Sibiu
28.5 C
Suceava
27.3 C
Covasna
31.3 C
Piatra Neamț
28.6 C
Braşov
26.5 C
Bistrița
31.4 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Stand românesc la cel mai tare târg din SUA: Haty Wood e la International Builders Show

Recomandate

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sectorului de construcții și, implicit, de prelucrare a lemnului, International Builders Show (IBS) 2023, a început ieri la Centrul de Convenții din Las Vegas, Nevada, SUA. La ediția din acest an va fi prezentă și o firmă din România, Haty Wood din Vâlcea. Ei vor prezenta la târg noua gamă de produse finite din fag – lambriu, baluștri, trepte, panouri etc.

„Este multă lume, este interes pentru produsele noastre. Întreabă despre prețuri, din păcate suntem ,,greu competitivi” ținând cont că avem masă lemnoasă scumpă și costuri mari cu energia electrică – doi factori majori în costul produselor din lemn!

Se opresc la standul nostru și cei care nu sunt interesați de lemn! Dar se laudă că au fost în România, că le-a plăcut foarte mult, o țin minte ca pe o țară frumoasă și sigură, cu oameni primitori, mâncare grozavă și … totul foarte ieftin!(…pentru ei!).

L- am certat – cu ghilimelele de rigoare – pe unul dintre cei care ne-au vizitat standul, un român, care spune că nu mai știe să vorbească românește! E plecat de foarte mulți ani. I-am spus că n-ai cum să uiți așa ceva!”, a declarat managerul Haty Wood, Adriana Manea, pentru forestmania.ro.

Și, important, logo-ul Asociației Forestierilor din România – ASFOR este expus la standul Haty și e văzut de sute de mii de oameni de pe tot globul.

În cifre, IBS înseamnă 45.000 de metri pătrați, peste 1.300 de companii expozante din care numărul expozanților internaționali este de 250. Țări reprezentate: 29.

Organizatorii au pregătit câteva evenimente cu totul speciale pentru ediția de anul acesta. Peste 1.200 de experți în domeniul construcțiilor sunt acolo pentru a-i călăuzi pe participanți pas cu pas în afacerea lor, oferindu-le sfaturi prin intermediul unor work shop-uri atractive.


Fiecare constructor are posibilitatea de a învăța de la profesioniști de succes despre cum să își gestioneze mai bine afacerea și, cel mai important, cum să dezvolte o relație de lungă durată cu actualii și viitorii lor clienți.

Participanții au acces la sesiuni de consultanță specifică în ceea ce privește comunicarea cu potențialii clienți, cum să atragă cât mai mulți angajați talentați în proiectele lor și le vor fi dezvăluite noi metode pentru a îmbunătăți calitatea muncii, a construcției în sine, utilizând materialele premium. De asemenea, este foarte probabil ca în timpul evenimentului constructorii să găsească un nou partener de afacere. În plus, vor fi prezentate mai multe modele de clădiri premiate și vom afla cine este câștigătorul premiului „Custom Builder Of the Year”.

Organizatorii IBS au observat că în ultimii ani, tot mai multe femei sunt interesate de domeniul construcțiilor, așa că au creat un program specific pentru acestea. Prin intermediul seminarelor și traningurilor, doamnele și domnișoarele vor avea oportunitatea de a lega relații profesionale, vor asculta poveștile altor femei de succes în acest domeniu sau chiar își vor putea împărtăși experiența personală pentru a deveni surse de inspirație celor care vor să intre în lumea construcțiilor.

IBS reprezintă un eveniment foarte important pentru cei din domeniul construcțiilor, la care participă antreprenori din toată lumea. Ei își pot împărtăși experiențele proprii într-un mediu plăcut, primind în permanență suport și susținere din partea echipei de organizare și a invitaților speciali, fiind un schimb de experiență de-a dreptul unic.

IBS 2023 a început pe 31 ianuarie și ține până pe 2 februarie.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi