DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

6.6 C
București
2.2 C
Sibiu
5.4 C
Suceava
6.4 C
Covasna
6.2 C
Piatra Neamț
4.1 C
Braşov
6.2 C
Bistrița
8.3 C
Râmnicu Vâlcea
joi, februarie 22, 2024

Tehnicas sărbătorește 25 de ani de pasiune pentru lemn

Recomandate

Compania Tehnicas din Timiș, specializată în ingineria lemnului și în producția de lemn masiv pentru construcții, aniversează 25 de ani de când furnizează pieței din România produse premium.

Aniversarea are loc pe 30 septembrie, la Voiteg, județul Timiș și se anunță un eveniment interesant, cu demonstrații, socializare și prezentarea unor echipamente cu totul speciale. Unul dintre acestea este Robotul Hundegger Robot Drive 1300, pe care cei de la Tehnicas îl folosesc de la începutul anului..

„Este un robot de tâmplărie performant, care prelucrează lemnul lamelat încleiat cu mare precizie. Poate fi programat să producă o gamă largă de elemente și forme diferite, iar utilizarea lui poate reduce semnificativ timpul de execuție și costurile de producție”, au explicat pentru forestmania.ro reprezentanții firmei.

La evenimentul festiv va avea loc și o competiție specială – o întrecere dulgherească în concursul de bătut cuie, iar cel mai rapid concurent va fi premiat de firmă.

Vor fi alături de echipa Tehnicas mulți dintre partenerii și colaboratorii lor, ingineri și arhitecți.

Tehnicas, al cărei slogan este „Wood is future” este o firmă cu rădăcini elvețiene și una dintre companiile de top din România când vine vorba despre valorificarea superioară a lemnului.

A livrat și livrează lemn lamelat încleiat, arce, sisteme structurale, de conectare și lemn masiv încleiat pentru multe tipuri de construcții, de la bazine de înot, biserici, sedii de firme sau case de locuit.

La mulți ani!

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi