DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

35 C
București
26.2 C
Sibiu
28.5 C
Suceava
27.3 C
Covasna
31.3 C
Piatra Neamț
28.6 C
Braşov
26.5 C
Bistrița
31.4 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Kronospan continuă extinderea în SUA: a cumpărat fabrica de PAL din Simsboro, Louisiana

Recomandate

Compania Kronospan a încheiat un acord pentru achiziționarea fabricii de PAL din Simsboro, Louisiana, de la Roseburg Forest Products, consolidându-și astfel prezența în America de Nord, anunță lesprom.com.

Fabrica Simsboro, recunoscută pentru performanța sa ridicată, va beneficia de angajamentul Kronospan de a investi în modernizare și eficiență operațională.

Stuart Gray, președintele și CEO-ul Roseburg Forest Products, a afirmat: „Având în vedere planul Kronospan de a continua modernizarea și operarea fabricii, aceasta este o veste bună pentru Simsboro și pentru cei 176 de membri ai echipei noastre care lucrează acolo. Simsboro a fost un activ de performanță ridicată pentru Roseburg, și credem că va continua să aducă valoare noilor proprietari.”

În paralel, Roseburg Forest Products își consolidează poziția în industria compozitelor, anunțând recent investiții semnificative în două noi facilități de producție de plăci din fibre de densitate medie (MDF) și MDF trim, în Dillard, Oregon.

Kronospan are aproximativ 14.000 de angajați și deține fabrici în care produce plăci pe bază de lemn la nivel Mondial, inclusive în România.
Fondată în 1936, Roseburg Forest Products este unul dintre cei mai importanți producători de MDF din America de Nord.

Kronospan este deja prezentă pe piața americană după ce, în 2015, a achiziționat Clarion Boards și Clarion Laminates din Shippenville, Pennsylvania, care produce panouri din fibre de densitate medie (MDF) și panouri din fibre de mare densitate (HDF), precum și pardoseli laminate. Kronospan mai are o unitate în Eastaboga, Alabama, unde produce MDF și HDF pentru producătorii de pardoseli laminate, mobilier, accesorii pentru magazine, mulaje, uși și alte aplicații arhitecturale. Furnizor complet integrat, Kronospan produce, de asemenea, hârtie specială și decorativă, precum și alte produse asociate cu valoare adăugată.

În iunie, compania anunța că va începe construcția unei noi fabrici de producție de panouri OSB în Oxford, Alabama. Aceasta va fi ridicată pe un teren de 180.000 de metri pătrați unde vor fi atât halele de producție, cât și  depozitele și spațiile de încărcare. Compania anunță că investiția de 350 de milioane de dolari este programată pentru sfârșitul acestui an și vor fi create 150 de locuri de muncă.

Sursa: lesprom.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi