DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

24.5 C
București
20.2 C
Sibiu
20.2 C
Suceava
23.1 C
Covasna
24 C
Piatra Neamț
19.6 C
Braşov
23.7 C
Bistrița
27 C
Râmnicu Vâlcea
miercuri, iulie 16, 2025

Workshop despre produsele nelemnoase ale pădurii, la Oradea

Recomandate

Departamentul de Silvicultură și Inginerie Forestieră din cadrul Facultății de Protecția Mediului, Universitatea Oradea, organizează joi, 11 ianuarie, prima ediție a Workshop-ului „Valorificarea produselor pădurii”. Evenimentul este inițiat de profesorul Cristian Ghiță Crainic, șef de lucrări și doctor inginer în silvicultură. Vor mai fi prezenți și colaboratori ai departamentului, de la INCDS Oradea și șefi de ocoale din județ.

„Evenimentul este la prima ediție, ca workshop, dar noi avem în fiecare an o prezentare a produselor pădurii pentru studenții noștri. Le prezentăm eșantioane, câteva zeci, spre 100. Miere, păstrăv afumat, cătină, suc etc.

Aplicații la o bază apicolă din fondul forestier, DS Bihor, OS Săcuieni, UP I Sâniob

Facem acest workshop în special pentru studenții din anul I. Pentru că ei trebuie să știe de la început că pădurea oferă o imensitate de bunătăți, să spun așa, să nu vadă doar bușteanul din rampă. Vom face o detaliere pe grupe de produse, iar câțiva studenți vor avea și ei prezentări. O parte dintre ei au participat la mobilități ERASMUS și au fost în alte țări și ne vor împărtăși din ce au văzut și care e practica acolo. Nu va lipsi o degustare de produse”, a declarat, pentru forestmania.ro, prof. dr. ing. Crainic.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Cele mai noi

ForestMania
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.